O pasta puternic ingrosata, facuta din fasole neagra, ceapa, ulei de floarea soarelui si sare. Ideal ca acompaniament la feluri de mancare din carne sau ca tartinabil.
Pasta de fasole neagra, prajita. Ingrediente: 60% fasole neagra, apa, ulei vegetal, ceapa, sare. Mod de preparare: Se incalzeste continutul cutiei intr-o cratita la foc mic si se amesteca. Sau puneti continutul in vase pentru microunde, acoperiti cu un capac si incalziti fasolea timp de 2 minute. Dupa deschidere se poate pastra la frigider la +4°C maxim 3 zile.
Valori nutritive:
per 100 g
Valoare calorica:
450kJ / 108kcal
Grasimi:
4.8 g
Acizi grasi saturati:
0.4 g
Carbohidrati:
10.8 g
Zaharuri:
0.5 g
Proteine:
3.6 g
Sare:
0.9 g
Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.