Ingrediente: ciuperci Shiitake.
Durata de livrare: 2-3 zile lucratoare
Koshin se recolteaza dupa ce capacul ciupercilor s-a deschis si sunt ideali pentru dashi, deoarece se inmoaie rapid. Dupa ce dashi a fost gatit, ciupercile pot fi taiate in fasii subtiri si prelucrate in continuare. Cu legume in wok, salate etc. Ciupercile se dublează cand sunt hidratate si sunt apoi de aproximativ 4,5 ori mai grele. Shiitake-urile Takehisa sunt cultivate în general pe trunchiuri de copaci depozitate în padure, ceea ce le confera o aroma incomparabila care nu poate fi gasita in shiitake-urile cultivate industrial pe mediu nutritiv. Familia Takehisa, provincia Fukuoka, este specializata in aceasta specialitate premiata de aproape 100 de ani.
Valori nutritive: per 100 g
Valoare calorica: 761 kJ/182 kcal
Grasimi: 3,7 g
Acizi grasi saturati: 0,33 g
Carbohidrati: 63,4 g
Zaharuri: 18 g
Proteine: 19,3 g
Sare: 0g