Andechser Weißbier Hell si-a gasit multi prieteni de la Sfantul Iosif din 1993 (19 martie). Netratata si imbuteliata cu turbiditate naturala a drojdiei, aceasta este o bere cu fermentatie superioara pentru cunoscatori.
Mai intai atrage privirea cu culoarea sa deschisa de miere. Turbiditatea drojdiei este mata si fin structurata. Un cap foarte cremos si cu pori gasiti va invita sa abordati mai indeaproape aceasta bere de grau din Sfantul Munte. Experienta mirosului ajunge la nas in doua etape.
Arome uimitoare de fructe, cum ar fi banane si pepene galben, apar mai intai, urmate de cuisoare fine. Andechser Weißbier Hell este foarte acidulata si racoritoare de baut, avand un corp plin si moale. In final, interactiunea echilibrata a unei usoare dulciuri de miere cu o aciditate eleganta si amaraciune de hamei in fundal duce rapid la un postgust armonios.
O bere de grau cu gustul stilului unic de viata Andechs: Vioi si acidulat, cu o aroma usoara de drojdie, te lasa sa-ti doresti mai mult.
5.5%vol Alcool
Atentie:
Echipa noastra face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Fotografiile au caracter informativ iar unele specificaţii pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Pentru informatii suplimentare va stam oricand la dispozitie la telefon sau prin email.
Informatii conformitate produs