Uleiul de masline din sudul Frantei este rar, deoarece este produs doar in cantitati mici. Acest cuvée de ulei de masline este obtinut din diferite tipuri de masline din zona din jurul Vallée des Baux din Provence. Este dulce cu note usor amare. Aromele dominante sunt masline negre, tufar, cacao, paine dospita, anghinare fiarta si trufe. Prelucrarea este traditionala: Dupa recoltare, maslinele se coc timp de 2-3 zile in lipsa aerului inainte de a fi prelucrate intr-o pasta omogena, din care se obtine apoi extraordinara cuvée de ulei de masline. Potrivit pentru mancaruri mediteraneene cu rosii, ardei, vinete, hamsii si branza de capra.
Ulei de masline extra virgin. Ulei de masline extravirgin - de prima calitate - obtinut direct din masline exclusiv prin procedee mecanice. A se pastra la rece, uscat si ferit de lumina. Origine: Franta.
Valori nutritive:
per 100 ml
Valoare calorica:
3768 kJ / 900 kcal
Grasimi:
99,8 g
Acizi grasi saturati:
15,1 g
Carbohidrati:
0g
Zaharuri:
0g
Proteine:
0g
Sare:
0g
Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.