Paste proaspete cu ouă cu umplutură. Ingrediente pentru aluat 55%: GRAU DUR, 20% oua, ingrediente pentru umplutura 45%: ricotta (ZE, LAPTE, sare, regulator de aciditate: acid lactic), 13% ciuperci porcini "Boletus Edulis" si alte grupe corespunzatoare, 10% sos de ciuperci porcini (71% „Boletus Edulis” și alte grupe relevante, ulei de floarea soarelui, apă, ceapă, pătrunjel, sare, cuburi de bulion, amidon de porumb, usturoi, condimente, aromă, regulator de aciditate: acid citric), pesmet (FĂINĂ DE GRÂU MOLE „0” , drojdie de bere, sare), fulgi de cartofi (cartofi, emulgator: mono - și digliceride ale acizilor grași), fibre vegetale, BRÂNZĂ Grana Padano (LAPTE, cheag, sare, conservant: OU lizozim), ZER, ulei de măsline, BRÂNZĂ (LAPTE). , cheag, sare, conservant: OU lizozim), praz, sare, patrunjel, piper, usturoi, vin, cuburi de supa (contine SOIA, TEINA), arome. Timp de preparare: 7 minute. Mod de preparare: se fierbe in apa clocotita cu sare. A se păstra la rece la +4°C până la +6°C. A se consuma in 3 zile de la deschidere. Proprietati: proteine din lapte animal, ambalate in atmosfera protectoare.
Valoare calorica:
1133kJ/269kcal
Acizi grasi saturati:
3,7 g
Atentie:
Echipa noastra face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Fotografiile au caracter informativ iar unele specificaţii pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Pentru informatii suplimentare va stam oricand la dispozitie la telefon sau prin email.
Informatii conformitate produs