Un agent de îngroșare sau de gelifiere sub formă de pulbere. Emulgator împotriva cristalizării și asigură cremositatea înghețatei și a sorbetului. Poate fi folosit în produse de patiserie, cofetărie, maioneză și sosuri de salată. Oferă produselor dvs. o valoare ridicată de bucurie, precum și o calitate optimă și o perioadă de valabilitate. Se amestecă pudra cu ingredientele uscate (de exemplu, zahărul). Se dizolvă ingredientele în lichid în timp ce se amestecă. IMPORTANT: Se lasa sa se umfle 15 minute!! Creșteți încet temperatura în timp ce amestecați constant. Inghetata: 2-3g / litru // Sorbeturi de fructe: 4-5g / litru // Frisca: 5g / litru
Stabilizator pentru inghetata. Ingrediente: glucoza, agent de ingrosare: E410, agent de gelifiere: E401 si E407. Dozare: 2 - 5 g pe litru. A se pastra la loc uscat si racoros (sub 20°C).
Valori nutritive:
per 100 g
Valoare calorica:
1057kJ / 254kcal
Acizi grasi saturati:
0.12 g