Sauce King Velouté poate fi folosit ca sos de baza alb in toate aromele. Poate fi folosit chiar si pentru bucataria vegana, deoarece nu contine ingrediente de origine animala. Un velouté devine de obicei alb prin adaugarea de smantana sau crème fraiche. Pentru un sos vegan si fara lactoza se adauga putina nuca de cocos, care nu va altera gustul. Velouté este versatil in aplicare si lasa loc creativitatii. Pentru un ragout de carne clasic, fricassee sau blancette, pur si simplu caliti ceapa in grasime, deglasati cu vin alb, adaugati carne si finisati cu velouté. Rafinati cu smantana, ierburi proaspete si ciuperci dupa cum doriti.
Sos de baza usor gata de servire. Ingrediente: apa, lapte de cocos (extract de cocos, apa), amidon, sare de masa, faina de orez, zahar, aroma naturala, agent de ingrosare: guma xantan, condimente, condimente, acidifiant: acid citric. A se pastra la frigider la +7°C. Proprietati: fara gluten, fara lactoza, vegan.
Valori nutritive:
per 100 ml
Valoare calorica:
108kJ / 26kcal
Grasimi:
0.7 g
Acizi grasi saturati:
0.6 g
Carbohidrati:
4.3 g
Zaharuri:
1.3 g
Proteine:
0.4 g
Sare:
1.8 g
Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.