Sos japonez din bulion dashi, mirin, sos de soia si condimente. Ingrediente: apa, sos de soia (apa, soia, grau, sare), suc de lamaie (apa, piure de lamaie, concentrat de suc de lamaie, acidifiant: E330, conservant: E202), sake (alcool, orez fermentat, dextroza, potentiator de aroma: E621). , E363, conservant: E270 , stabilizator: E575), ghimbir, pudra de ton(dextroza, amplificator de aroma: E621, extract de ton, pudra de ciuperci, pudra de alge kombu), sos mirin (zahar (sirop de glucoza, zaharoza, melasa de trestie) ), apa, condimente (apa, orez, alcool, sare, acidifiant: acid citric), otet, acid fosforic: E338), stabilizator: E415. Doza recomandata: 20g/portie. Scutura bine inainte de folosire. A se pastra la rece la +1/+5°C. Dupa deschidere se pastreaza la frigider la +5°C pana la +7°C maxim 7 zile. Fabricat in Spania. Proprietati: alcoolic.
Alergeni (contine):
Cereale care contin gluten (grau), peste, boabe de soia
Valori nutritive:
per 100 g
Valoare calorica:
123kJ / 29kcal
Atentie:
Echipa noastra face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Fotografiile au caracter informativ iar unele specificaţii pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Pentru informatii suplimentare va stam oricand la dispozitie la telefon sau prin email.
Informatii conformitate produs