Pulberea se amesteca cu apa si apoi se lasa sa se odihneasca cateva minute, astfel incat aroma sa se dezvolte pe deplin. Mustarul lui Colman este cunoscut si iubit in Anglia din 1814. In ceea ce priveste gustul, aceasta mustar este echilibrat intre aciditate, claritate si dulceata asemanatoare trestiei de zahar. Este ideal pentru crustele de mustar si pentru ungerea fripturilor. Aroma generala este fina, rotunda si persista mult timp pe limba.
Durata de livrare: 3-4 zile lucratoare
Pulbere de mustar. Ingrediente: faina de mustar. Mod de preparare: se amesteca pana se omogenizeaza, adaugand apa rece. Lasati sa stea zece minute, astfel incat aroma completa sa se dezvolte. Pentru a obtine un gust mai bland, folositi smantana sau lapte in loc de apa pentru a amesteca.
Aceasta descriere a fost tradusa folosind un software automat de traducere. Varianta originala o gasiti disponibila mai jos.
Senfpulver. Zutaten: SENFmehl. Zubereitung: unter Zugabe von kaltem Wasser glattrühren. Zehn Minuten stehen lassen damit sich das volle Aroma entwickelt. Um einen milderen Geschmack zu erhalten Sahne oder Milch anstelle von Wasser zum Anrühren nehmen.
Ambalare: 113 g
Valori nutritive: per 100 g
Valoare calorica: 2323 kJ / 560 kcal
Grasimi: 42 g
Acizi grasi saturati: 2,3 g
Glucide: 12 g
Zaharuri: 6,9 g
Proteine: 29 g
Sare: 0,02 g
Alergeni (contine): Mustar
Atentie: Echipa noastra face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Fotografiile au caracter informativ iar unele specificaţii pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Pentru informatii suplimentare va stam oricand la dispozitie la telefon sau prin email.