Mustar purpuriu din familia Denoix din Brive-la-Gaillarde din Perigord (din 1839). Familia a reinviat o reteta istorica din Evul Mediu. Era mustarul preferat al Papei Clement al VI-lea. De atunci, a fost numit si mustarul papilor, deoarece aceste pete de mustar nu erau observate pe hainelor purpurii ale papilor. Este un mustar foarte fin, usor, care se face cu must de struguri si care aminteste mai mult de un sos delicat. In Périgord, este servit foarte des ca sos alaturi de fripturi in restaurante.
Durata de livrare: 3-4 zile lucratoare
Mustar. Ingrediente: must de struguri, 29,1% boabe de mustar in coaja, vin *, apa, otet, sare, condimente; * Contine sulfit. A se pastra la rece dupa deschidere. Produs francez.
Aceasta descriere a fost tradusa folosind un software automat de traducere. Varianta originala o gasiti disponibila mai jos.
Senf. Zutaten: Traubenmost, 29,1% SENFKÖRNER mit Schale, WEIN*, Wasser, Essig, Salz, Gewürze; * Enthält SULFIT. Nach dem Öffnen kühl lagern. Französisches Erzeugnis.
Ambalare: 1000 g
Valori nutritive: per 100 g
Valoare calorica: 629 kJ / 150 kcal
Grasimi: 3,7 g
Acizi grasi saturati: 1,9 g
Glucide: 21 g
Zaharuri: 19 g
Proteine: 2,5 g
Sare: 3,6 g
Alergeni (contine): Mustar, SO2 / Sulfiti
Scrie un review