In 1910, maestrul macelar Karl si sotia sa Johanna Händlmeier au fondat propria lor macelarie la Regensburg. Cu toate acestea, Johanna Händlmaier a dorit sa ofere clientilor sai ceva foarte special pe langa carnatii produsi special - asa ca „mustarul dulce de casa” a fost inventat de Johanna Händlmaier in 1914 care a si pus piatra de temelie a companiei. Astazi este de neimaginat ca mustarul era inca facut intr-o cratita mare in bucataria macelarului, deoarece este un original bavarez care apartine pur si simplu carnatilor albi.
Durata de livrare: 3-4 zile lucratoare
Mustar, dulce. Ingrediente: apa, zahar brun (zahar, sirop de glucoza, melasa de sfecla de zahar), seminte de mustar, otet de coniac, condimente. A se pastra la rece dupa deschidere.
Aceasta descriere a fost tradusa folosind un software automat de traducere. Varianta originala o gasiti disponibila mai jos.
Senf, süß. Zutaten: Wasser, brauner Zucker (Zucker, Glukosesirup, Zuckerrübenmelasse), SENFSAATEN, Branntweinessig, Gewürze. Nach dem Öffnen kühl lagern.
Ambalare: 335 ml
Valori nutritive: per 100 ml
Valoare calorica: 952 kJ / 225 kcal
Grasimi: 2,8 g
Acizi grasi saturati: 0,2 g
Glucide: 39,3 g
Zaharuri: 38,2 g
Proteine: 7 g
Sare: 0,1 g
Alergeni (contine): Mustar
Atentie: Echipa noastra face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Fotografiile au caracter informativ iar unele specificaţii pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Pentru informatii suplimentare va stam oricand la dispozitie la telefon sau prin email.