Sfatul bucatarului
Ideal pentru a fi consumat ca atare sub forma de ketchup impreuna cu chipsuri, legume prajite sau chiftele. Excelent pentru a insoti carnea la gratar si burgeri.
Cum se face usturoiul negru Umami?
Usturoiul negru italian UMAMI este produs printr-un proces de maturare termica, fara adaos de conservanti sau aditivi chimici. Procesul este complet natural si are loc intr-un mediu controlat cu temperatura si umiditate timp de aproximativ 1 luna la temperaturi cuprinse intre 50°C si 80°C. Aceasta tehnica de productie creste semnificativ proprietatile naturale ale usturoiului, schimband culoarea, aroma si textura.
Provenienţa
Piemont ITALIA
Tipologie
Ketchup cu usturoi negru
Ambalare
borcan de sticla de 130 g
Ingrediente: piure de rosii*29%, dublu concentrat de rosii*29%, ulei de masline, legume in proportii variabile (morcovi, telina , ARDEI), usturoi negru 12%, zahar, sare de mare, otet de alcool. *Originea tomatei: Italia
Recomandari de utilizare: indepartati uleiul de pe suprafata inainte de consum
Mod de pastrare: dupa deschidere se pastreaza la frigider si se consuma in 5 zile
Greutate neta: 130 g
Valori nutritionale medii la 100g: energie 909kJ/218 kcal, grasimi 15g, din care acizi grasi saturati 2,6g, carbohidrati 16g, din care zaharuri 12g, proteine 3,2g, sare 0,88g,
Valoare calorica:
909kJ/218 kcal
Acizi grasi saturati:
2.6 g
Atentie:
Echipa noastra face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Fotografiile au caracter informativ iar unele specificaţii pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Pentru informatii suplimentare va stam oricand la dispozitie la telefon sau prin email.
Informatii conformitate produs