Inlocuitor de zahar colorat. Ingrediente: izomalt E953, colorant: E172. Poate avea efect laxativ dacă este consumat în exces. Mod de preparare: Se incinge izomaltul intr-o cratita la foc mic. Creșteți încet temperatura în timp ce amestecați regulat. Temperatura ideală pentru utilizarea izomaltului este de +154°C. A se păstra uscat. Proprietăți: Nu trebuie date valori nutriționale.
Ca îndulcitor care îmbunătățește organismul, izomaltul poate înlocui zahărul 1:1 și, prin urmare, nu trebuie confundat cu îndulcitorii intensivi, care singuri nu adaugă volum și textura dulceață. Proprietățile sale nutriționale permit crearea de produse alimentare fără zahăr, prietenoase cu dinții, cu conținut redus de calorii și dietetice. Isomalt și-a făcut un nume în gastronomie datorită stabilității sale deosebite în așa-numita „artă a zahărului” pentru decorațiuni și produse de desert. Este extrem de usor de modelat, nu se lipeste si produsele finite raman stabile.
.
Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.