Agent de gelifiere E418. Ingrediente: Gelifiant: Gellan E418. A se pastra departe de copii. Aplicare: Se dizolva 5-10 g per litru de lichid (mediu apos) la temperatura camerei. Se incalzeste la 90°C in timp ce se amesteca constant. Lasati-l sa se odihneasca si sa se stabilizeze. Pentru alimente, utilizare limitata. Doza maxima: 10g/kg. A se pastra intr-un loc racoros si uscat. Proprietati: Nu trebuie furnizate valori nutritionale.
Durata de livrare: 4-5 zile lucratoare
Gellanul este un agent de gelifiere care a fost descoperit abia în 1977 si este obtinut prin fermentatia aeroba a bacteriei Sphingomonas elodea. In functie de metoda de productie, se produc doua tipuri diferite de Gellan. Acest Gellan permite geluri stabile care pot fi taiate curat si sunt rezistente la caldura pana la 70°C (gelatina fierbinte). Proprietati: pulbere rafinată. Se încălzește la 85°C, apoi se raceste pana cand se obtine efectul de gelifiere. Gellan isi pierde capacitatea de gelifiere in solutii saline concentrate.
Atentie: Echipa noastra face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Fotografiile au caracter informativ iar unele specificaţii pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Pentru informatii suplimentare va stam oricand la dispozitie la telefon sau prin email.