Gelatina vegetala, pudra de gelatina vegetariana, 500 g

Sosa
328,47 lei 296,51 lei
Gelatina vegetariana contine, printre altele, un caragenan (kappa) si guma de roscove. Aceste doua elemente permit un gel total elastic, transparent. Aplicare: Se amesteca ingredientele la temperatura camerei, apoi se incalzeste la cel putin 65°C. Daca nu este suficient de incalzit, lichidul se va ingrosa si nu se va gelifica. Acelasi lucru se intampla atunci cand doza este redusa. Gelatina vegetariana este termoreversibila si ramane stabila pana la o temperatura de 65°C. Exista probleme la legarea produselor cu o aciditate sub 4,5. Pentru un rezultat optim, lichidul de pornire trebuie sa aiba un continut de apa de peste 80%. Doza recomandata este intre 50g-60g/1L recipient
: 6
In stoc

Durata de livrare: 2-3 zile lucratoare

Limita stoc
Adauga in cos
Cod Produs: 43801 Ai nevoie de ajutor? 0371000444
La achizitionarea acestui produs primiti 29 lei pentru comenzile viitoare
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Review-uri (0)
Gelatina vegetala. Ingrediente: maltodextrina, agent de ingrosare: caragenan E407, dextroza, stabilizator: clorura de potasiu E508, antioxidant: citrat trisodic E331, guma de roscove E410, zaharoza. Dozare: 50 g/l. A se pastra intr-un loc rece si uscat. Fabricat in Spania.

Alergeni (poate contine urme): lapte

Valori nutritive: per 100 g

Valoare calorica: 1328kJ / 314kcal

Grasimi: 0g

Acizi grasi saturati: 0g

Carbohidrati: 74 g

Zaharuri: 10.3 g

Proteine: 0g

Sare: 2.7 g

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!