Gel Veggie Freeze, gelatina vegetala transparenta si rezistenta la inghet, Sosa, 500g

Sosa
-8%
292,53 lei 268,00 lei
Gelatina de origine vegetala care accepta „congelarea”. Proprietati: gelatina transparenta. Aplicare: Se adauga pudra in produs, adaugati lichid si amestecati bine. Se incalzeste amestecul la 80°C. Imediat ce se raceste sub 40°C, incepe sa se gelifice. Observatii: Nu tratati cu alcool sau ulei.
In stoc

Durata de livrare: 4-5 zile lucratoare

Limita stoc
Adauga in cos
Cod Produs: 52394 Ai nevoie de ajutor? 0371 237 082
La achizitionarea acestui produs primiti 26 lei pentru comenzile viitoare
Adauga la Favorite Cere informatii Comanda rapida
  • Descriere
  • Review-uri (0)
Amestec de agenti de ingrosare sub forma de pudra. Ingrediente: trehaloza, gelifiant: caragenan (E407), dextroza, agent de ingrosare: guma tara (E417), regulator de aciditate: citrat trisodic (E331iii), gelifiant: guma de roscove (E410), stabilizator: clorura de potasiu (E508), zaharoza . Dozare: 100 g/ 1 litru de apa. Numai pentru uz profesional. Nu pentru vanzarea cu amanuntul. A se pastra intr-un loc rece si uscat. Proprietati: Nu trebuie date valori nutritionale.

Atentie: Echipa noastra face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Fotografiile au caracter informativ iar unele specificaţii pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Pentru informatii suplimentare va stam oricand la dispozitie la telefon sau prin email.

Informatii conformitate produs
Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!