Sfatul bucatarului
Sushi: Taiati foile in jumatate in cruce si puneti partea stralucitoare in sus. Foaia devine umeda cand vine in contact cu orezul. Udati capatul foii de lipire si inchideti rola.
Pasta de legume : Pulverizati apa pe suprafata foii astfel incat sa devina lipicioasa si asteptati cateva momente inainte de a o separa. Lipiti doua foi impreuna pe partea lucioasa pentru o grosime mai mare. Taiati foile unite pentru a da forma pastelor de legume dorite (spaghete, tagliatelle, lasagna etc.) IMPORTANT: nu gatiti.
Paste umplute : Pulverizati apa pe suprafata aluatului astfel incat sa devina lipicioasa si asteptati cateva momente inainte de a o separa. Va recomandam sa folositi umpluturi usor umede. Caldura si umiditatea sosurilor folosite vor asigura consistenta dorita. IMPORTANT: Nu coace.
Prajirea: Puneti aluatul in friteuza la 170°C timp de 5-10 secunde, uscati rapid cu hartie absorbanta, modelati imediat dupa aceea in forma dorita si asteptati sa se raceasca.
Cuptor: Pulverizati ulei pe aluat si introduceti-l la cuptor la 105-150°C timp de 5-10 secunde, modelati aluatul imediat ce iese din cuptor in forma dorita si asteptati sa se raceasca.
Provenienţa
Vitoria SPANIA
Tipologie
Lamine vegetale mixte
Ambalare
10 foi - 220 g
Specificatii
Ingrediente: spanac (3,5%), cartofi (99%), ardei (7%) si boia de ardei, sfecla rosie (32%), morcovi (37%), cartofi, sare, pectina amidonata, amidon din cartofi si glicerina
Mod de pastrare: Pastrati foliile in ambalajul sigilat ZIP, intr-un loc racoros si uscat
Valori nutritionale medii la 100 g:
SPANAC energie energie 328,54 kJ/ 78,60 kcal, grasimi 0,10g, din care acizi grasi saturati 0g, carbohidrati 16,57g, din care zaharuri 0g, proteine 2,82g, sare 1g.
CARTOFII energie 1313 kJ/ 314 kcal, grasimi <0,1g, din care acizi grasi saturati <0,1g, carbohidrati 71g, din care zaharuri <0,5g, proteine 6,6g, sare 1,32g.
ARDEI energie 802,85 kJ/ 192,07 kcal, grasimi 0,15g, din care acizi grasi saturati 0g, carbohidrati 44,64g, din care zaharuri 1,48g, proteine 1,52g, sare 0,5g.
MORCOVI energie 293,18 kJ/ 70,14 kcal, grasimi 0,13g, din care acizi grasi saturati 0g, carbohidrati 13,78g, din care zaharuri 1,38g, proteine 2,06g, sare 0,5g.
Sfecla energie 314,9kJ / 75,35 kcal, grasimi 0,12g, din care acizi grasi saturati 0g, carbohidrati 14,79g, din care zaharuri 1,29g, proteine 2,46g, sare 0,7g
Valoare calorica:
293,18 kJ/ 70,14 kcal
Acizi grasi saturati:
0 g
Atentie:
Echipa noastra face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Fotografiile au caracter informativ iar unele specificaţii pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Pentru informatii suplimentare va stam oricand la dispozitie la telefon sau prin email.
Informatii conformitate produs