Amestecul de copt cu făină de porumb pentru pâine albă. Ingrediente: amidon de porumb, amidon de grau fara gluten, amidon de cartofi, faina de porumb, zahar, fulgi de orez, sare, agent de ingrosare: guma guar. Reteta de baza: Cuptor: Se amesteca 500g Back-Mix cu 7g drojdie uscata, se framanta cu 400g apa si 20g margarina topita. Acoperiți și lăsați să crească într-o tavă pregătită pentru copt timp de 45 de minute. Se unge cu margarina topita si se taie in ea. Coacere: + 200 ° C, 50 de minute la cuptorul preîncălzit. Mașină de coacere: program „de bază” sau „normal”. 400g apă, 20g margarină topită, 500g amestec pentru copt, 1 linguriță drojdie uscată; Completați ingredientele în această ordine și începeți programul. A se pastra intr-un loc racoros si uscat. Proprietăți: fără gluten, fără lactoză
Valori nutritive:
per 100 g
Valoare calorica:
1525 kJ / 359 kcal
Acizi grasi saturati:
0,3 g
Atentie:
Echipa noastra face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Fotografiile au caracter informativ iar unele specificaţii pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Pentru informatii suplimentare va stam oricand la dispozitie la telefon sau prin email.