Amestecul de copt cu făină de porumb pentru pâine albă. Ingrediente: amidon de porumb, amidon de grau fara gluten, amidon de cartofi, faina de porumb, zahar, fulgi de orez, sare, agent de ingrosare: guma guar. Reteta de baza: Cuptor: Se amesteca 500g Back-Mix cu 7g drojdie uscata, se framanta cu 400g apa si 20g margarina topita. Acoperiți și lăsați să crească într-o tavă pregătită pentru copt timp de 45 de minute. Se unge cu margarina topita si se taie in ea. Coacere: + 200 ° C, 50 de minute la cuptorul preîncălzit. Mașină de coacere: program „de bază” sau „normal”. 400g apă, 20g margarină topită, 500g amestec pentru copt, 1 linguriță drojdie uscată; Completați ingredientele în această ordine și începeți programul. A se pastra intr-un loc racoros si uscat. Proprietăți: fără gluten, fără lactoză
Valori nutritive:
per 100 g
Valoare calorica:
1525 kJ / 359 kcal
Acizi grasi saturati:
0,3 g
Scrie un review
Review-ul a fost trimis cu succes.