Cu aspectul lor de caviar, aceste mici perle pot convinge de la prima degustare. Ele reprezinta o tehnica originala si creativa si pentru a imbogati gustul preparatelor din peste, aperitivelor, legumelor si multe altele. Gustul poate fi comparat cu o esenta maritima.
Durata de livrare: 3-4 zile lucratoare
Margele de gel realizate din plancton. Ingrediente: apa, plancton marin (Mirkoalge T. chuii), sare, agent de ingrosare: alginat de sodiu, acidifiant: acid citric, disulfit de sodiu. A se pastra intr-un loc racoros si uscat. Dupa deschidere, pastrati intre + 2 ° C si + 12 ° C si utilizati in termen de 10 zile.
Aceasta descriere a fost tradusa folosind un software automat de traducere. Varianta originala o gasiti disponibila mai jos.
Palma. Gelperlen aus Plankton. Zutaten: Wasser, Plankton marino (Mirkoalge T. chuii), Salz,Verdickungsmittel: Natriumalginat, Säuerungsmittel: Citronensäure, NATRIUMDISULFIT. Kühl und trocken lagern. Nach dem Öffnen zwischen +2°C und +12°C lagern und innerhalb von 10 Tagen verbrauchen.
Ambalare: 50 g
Valori nutritive: per 100 g
Valoare calorica: 360 kJ / 85 kcal
Grasimi: 0,3 g
Acizi grasi saturati: <0,1 g
Glucide: 2,2 g
Zaharuri: <0,05 g
Proteine: 1,1 g
Sare: 2,7 g
Alergeni (contine): SO2 / sulfiți
Atentie: Echipa noastra face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Fotografiile au caracter informativ iar unele specificaţii pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Pentru informatii suplimentare va stam oricand la dispozitie la telefon sau prin email.