Cu aspectul lor de caviar, aceste mici perle pot convinge de la prima degustare. Ele reprezinta o tehnica originala si creativa si pentru a imbogati gustul preparatelor din peste, aperitivelor, legumelor si multe altele. Gustul poate fi comparat cu o esenta maritima.
Durata de livrare: 3-4 zile lucratoare
Margele de gel realizate din plancton. Ingrediente: apa, plancton marin (Mirkoalge T. chuii), sare, agent de ingrosare: alginat de sodiu, acidifiant: acid citric, disulfit de sodiu. A se pastra intr-un loc racoros si uscat. Dupa deschidere, pastrati intre + 2 ° C si + 12 ° C si utilizati in termen de 10 zile.
Aceasta descriere a fost tradusa folosind un software automat de traducere. Varianta originala o gasiti disponibila mai jos.
Palma. Gelperlen aus Plankton. Zutaten: Wasser, Plankton marino (Mirkoalge T. chuii), Salz,Verdickungsmittel: Natriumalginat, Säuerungsmittel: Citronensäure, NATRIUMDISULFIT. Kühl und trocken lagern. Nach dem Öffnen zwischen +2°C und +12°C lagern und innerhalb von 10 Tagen verbrauchen.
Ambalare: 50 g
Valori nutritive: per 100 g
Valoare calorica: 360 kJ / 85 kcal
Grasimi: 0,3 g
Acizi grasi saturati: <0,1 g
Glucide: 2,2 g
Zaharuri: <0,05 g
Proteine: 1,1 g
Sare: 2,7 g
Alergeni (contine): SO2 / sulfiți
Scrie un review
Review-ul a fost trimis cu succes.