Mugurii de flori ai tufelor de caper provin din regiunea mediteraneana si sunt conservati in apa, otet de vin si sare de masa. Gustul lor este picant, usor amar si putin iute. Sunt ideale ca acompaniament la maioneza, salate si sosuri reci, precum sosul tartar. De asemenea, sunt o adevarata delicatesa in salata de cartofi, precum si cu oua fierte. Combinatia de capere, masline si ceapa este caracteristica bucatariei mediteraneene.
Greutate scursa: 600g
Capere nonpareilles, cu fructe mici. Ingrediente: capere, apa, otet de rachiu, sare de masa. Dupa deschidere se da la frigider si se consuma in cateva zile. Proprietati: fara gluten, fara lactoza, vegan. herit;
Valori nutritive:
per 100 g
Valoare calorica:
124 kJ / 30 kcal
Grasimi:
0,5 g
Acizi grasi saturati:
0,2 g
Carbohidrati:
1,9 g
Zaharuri:
0,2 g
Proteine:
1,3 g
Sare:
5,85 g
Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.