100% oțet de vin de orez. Acest oțet de orez japonez este făcut similar cu un oțet de vin. În primul rând, se prepară un sake cu un conținut ridicat de aminoacizi (umami), care apoi fermentează în oțet timp de aproximativ 4 luni. Drojdia internă este crucială pentru echilibrul perfect de aromă, aciditate și umami. Aciditate fină gust „clar”. Ideal pentru alimente crude/neîncălzite (alte oțeturi sunt adesea încălzite pentru scurt timp în Japonia pentru a le face mai blânde). Pentru orez sushi, gari (ghimbir murat) saba (macrou) pentru sushi, salate japoneze etc. Acest producător de oțet, fondat în 1922, este un specialist în oțet de sushi. Diferitele produse cu oțet au fost populare cu restaurantele cu stele Michelin din Tokyo și Osaka de zeci de ani. Toate oțeturile sunt preparate în mod tradițional din ingrediente de bază japoneze și fără aditivi. Toate oțeturile au aciditate scăzută, care nici nu acidifică orezul sushi. Aminoacizii naturali subliniază dulceața naturală a orezului sushi.
Valori nutritive:
100 ml fiecare
Valoare calorica:
8kJ/2kcal
Acizi grasi saturati:
0.01 g