Crema de tartru Wiberg garanteaza o putere buna si chiar de ridicare intr-un mod natural. Acidul tartric pe care îl conține este o alternativă bună la fosfat. Utilizare: Produse de copt de toate felurile Crema de tartru reduce si timpul de gatire a leguminoaselor. 16g crema de tartru la 500g faina. Fara lactoza si gluten.
Praf de copt. Ingrediente: agenti de crestere: crema de tartru, carbonat de sodiu, amidon. Dozare: 32g la 1 kg de făină. A se pastra la rece, uscat si ferit de lumina. Proprietăți: fără gluten, fără lactoză.
Valoare calorica:
880kJ/205kcal
Grasimi:
0 g
Acizi grasi saturati:
0 g
Carbohidrati:
18,3 g
Zaharuri:
0 g
Proteine:
0 g
Sare:
32,45 g
Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.