Napaj neutru, limpede. Când este folosit cald: adaugati cu până la 30% apă, suc de fructe sau pulpa de fructe, mai întâi încălziți la 60°C și apoi procesați între 40°C și 80°C, în funcție de turnare sau pulverizare. Când este folosit la rece: amestecați produsul nediluată cu până la 10% apă, suc de fructe sau pulpă de fructe până când se obține o consistență netedă pentru prelucrare. De asemenea, ideal pentru a face sorbeturi, de exemplu: amestecați 200g piure de fructe, 50g suc de lămâie, 50g nappage cu un blender și congelați în Pacojet, scurgeți și folosiți imediat. Sorbetul are o strălucire mare și este stabil pentru mai mult timp.
Valori nutritive:
per 100 g
Valoare calorica:
1127kJ/266kcal
Acizi grasi saturati:
0.4 g
Scrie un review
Review-ul a fost trimis cu succes.