Continut: 100% lemn de fag. Aplicare: Pune 100 g de rumegus pentru afumat pe aproximativ 50 cm de folie de aluminiu, pliaza partile lungi impreuna si modeleaza capetele in manere. Apoi, cel mai bine este sa folositi o furculita pentru a face cateva gauri in mijlocul foliei de aluminiu. Asezati alimentele care urmeaza sa fie gatite pe gratar si puneți punga de afumat direct în zona fierbinte pentru a obtine aroma de fum dorita. Procesul de fumat incepe dupa 15 minute si continua inca 40 de minute.
Durata de livrare: 2-3 zile lucratoare
Arderea chipsurilor de afumare nu produce temperaturi ridicate, motiv pentru care afumarea intr-un cuptor afumator este posibila dupa cateva ore bune, chiar zile. Asta inseamna ca puteti folosi rumegusul pentru afumat de inalta calitate pentru a produce produse afumate delicioase, de calitate si care rezista mai mult. Aroma placuta de fum care se transmite prin lemn este efectul secundar pozitiv.
Gust de fum tipic, nu prea puternic. Pentru peste, carne si pasare. 100% lemn de fag.