Olizumo se traduce „suc de masline” . Pentru uleiul de masline extravirgin DOP se folosesc numai masline Picual, care sunt recoltate din cel mai mare parc national din Andaluzia, Sierras de Cazorla, Segura y Las Villas, din provincia Jaen. Uleiul intens verde-auriu miroase a iarba cu note de cimbru, menta proaspata si fenicul, sustinute de arome de frunze de smochin. La gust este dulce la inceput, apoi se desfasoara note ierboase-picante, culminand cu un gust fructat in final. Maslinele Picual sunt presate la rece la Aceites Guadalentin din noiembrie la o temperatura controlata. Toate uleiurile sunt supuse numeroaselor teste de calitate si gust.
Sierra de Cazorla DOP, ulei de masline extravirgin. Ulei de masline extravirgin - de prima calitate - obtinut direct din masline exclusiv prin procedee mecanice. A se pastra ferit de lumina si caldura.
Valori nutritive:
per 100 ml
Valoare calorica:
3700 kJ / 900 kcal
Grasimi:
100 g
Acizi grasi saturati:
14,6 g
Carbohidrati:
0g
Zaharuri:
0g
Proteine:
0g
Sare:
0g
Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.