Terine de rață, diferite soiuri. Terină de rață cu măsline negre - Ingrediente: 31% fâșii de file de rață, ceafă de porc, 13% preparat de măsline negre (măsline negre, ulei de rapiță, pastă de roșii, concentrat de lămâie, sare, usturoi, zahăr, oregano, pătrunjel), OUĂ, pre- ceapa prajita (ceapa, ulei de floarea soarelui), ficat de rata 6 %, coaja de porc, salota, amidon de cartofi, sare, piper, condimente. Terină de rață cu portocală - Ingrediente: 33% fâșii de file de rață, ceafă de porc, 10% ficat de rață, OUĂ, ceapă prăjită (ceapă, ulei de floarea soarelui), 6% coajă de portocală, 2% concentrat Cointreau (alcool neutru de origine agricolă, apa purificata, coaja de portocala dulce si amara), coaja de porc, sare, piper, condimente. Terină de rață - ingrediente: 37% fâșii de file de rață, ceafă de porc, 7% ficat de rață, OUĂ, eșalotă, ceapa preprajita (ceapa, ulei de floarea soarelui), coaja de porc, sare, amidon de cartofi, piper, condimente. Terină de rață cu smochine - Ingrediente: 33% fâșii de file de rață, ceafă de porc, 10% smochine uscate (smochine uscate, făină de orez), 10% ficat de rață, ceapă prăjită (ceapă, ulei de floarea soarelui), OUĂ, coajă de porc, sare , condimente. Terină de rață cu piper verde - Ingrediente: 34% fâșii de file de rață, ceafă de porc, 8% ficat de rață, OUĂ, ceapă prăjită (ceapă, ulei de floarea soarelui), 4% ardei verde (ardei verde, oțet, zahăr, sare), coajă de porc, coniac, sare, condimente. Terină de rață cu vin Saint Emilion - Ingrediente: 33% fâșii de file de rață, ceafă de porc, 10% ficat de rață, 7,5% vin roșu la Saint Emilion, OUĂ, ceapă prăjită (ceapă, ulei de floarea soarelui), coajă de porc, sare, piper , condimente. A se pastra la frigider dupa deschidere si a se consuma imediat. EURALIS GASTRONOMIA, Avenue Gaston Phoebus, 64230 Lescar, FRANTA. VINE; 24 520 002;CE
Valori nutritive:
per 100 g
Valoare calorica:
1061 kJ / 256 kcal
Acizi grasi saturati:
8,9 g