Pudra instant pentru flan de vanilie. Ingrediente: zahar, amidon, PUDRA DE OU INTEGRAL (cremarea hambarului), agenti de gelifiere: caragenan, guma de roscove; boabe de vanilie macinate, coloranti: caroteni, riboflavine; Emulgator: mono- și digliceride ale acizilor grasi, lactoza, aroma. Se incalzesc trei litri de lapte la 100°C. Se amestecă 450 g de pulbere si se continua gatitul timp de un minut. Turnati în formele dorite si pastrati la 5°C timp de doua ore inainte de a servi desertul. A se pastra la +12°C pana la +20°C intr-un loc racoros, uscat si ferit de lumina soarelui.
Durata de livrare: 2-3 zile lucratoare
O pudra instant pentru flan de vanilie. Acest desert fiert cu lapte poate fi consumat imediat dupa ce s-a racit. Pentru 3 litri de lapte ai nevoie de 450g praf de flan de vanilie. Atentie in caz de alergii: Poate contine urme de alune de padure, migdale, proteine din lapte si proteine din ou.
Valori nutritive: per 100 g
Valoare calorica: 1659 kJ/396 kcal
Grasimi: 1,5 g
Acizi grasi saturati: 0,5 g
Carbohidrati: 93 g
Zaharuri: 88 g
Proteine: 1,6 g
Sare: 0,09 g