Preparat alimentar pentru aromatizarea produselor fine de panificatie, deserturi si inghetata.
Ingrediente: sirop de glucoza, sirop de zahar invertit, pasta de migdale, pasta de FISTIC 5%, pasta de alune, concentrat de morcov, concentrat de spirulina, aroma naturala. Produsul poate fi folosit ca ingredient pentru aromatizarea produselor fine de panificatie, deserturi si inghetata.
Numai pentru procesare comerciala. Nu este potrivit pentru consum direct. Doza recomandata: 60g : 1000g, doza maxima: 96g : 1000g. A se pastra intr-un loc racoros.
Durata de livrare: 4-5 zile lucratoare
Pasta Tripla de Fistic este ideala pentru a face inghetata si pentru aromatizarea cremelor, umpluturii si deserturilor.
Obtinute din arome naturale, zahar invertit, sirop de glucoza, pasta de migdale, fistic si alune, precum si extracte de spanac si urzica. Aroma delicioasa de fistic sustine si imbunatateste tot ceea ce are nevoie de acel ceva anume.
Atentie: Echipa noastra face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Fotografiile au caracter informativ iar unele specificaţii pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Pentru informatii suplimentare va stam oricand la dispozitie la telefon sau prin email.
Valoare calorica: 1550 kJ/368 kcal
Grasimi: 9,7 g
Acizi grasi saturati: 0,9 g
Carbohidrati: 65,2 g
Zaharuri: 47,6 g
Proteine: 4 g
Sare: 0,02 g