UMF 10+ corespunde unui conținut de metilglioxal de cel puțin 263 mg/KG. Mierea este obtinuta din nectarul mirtului Marii de Sud (latină: leptospermum scoparium), cunoscut și sub denumirea de arbore de ceai. Poporul indigen din Noua Zeelandă, maorii, numește planta „Manuka”, care crește doar în Noua Zeelandă și în câteva părți din Australia! Deși mierea de Manuka nu este încă foarte răspândită în Europa, este supusă unei cereri globale foarte mari. Fiecare miere de Manuka conține o serie de compuși unici (inclusiv dihidroxiacetonă, metilglioxal și leptozină). Sistemul de rating renumit și foarte de încredere al UMFHA cu sigiliul UMF ™ cuantifică markerii naturali din mierea de Manuka și garantează autenticitatea, puritatea și calitatea acesteia.
Valori nutritive:
per 100 g
Valoare calorica:
1400 kJ / 335 kcal
Acizi grasi saturati:
<1 g
Atentie:
Echipa noastra face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Fotografiile au caracter informativ iar unele specificaţii pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Pentru informatii suplimentare va stam oricand la dispozitie la telefon sau prin email.