Special creat pentru bucataria molecurara avangardista: Perlele sferice de cocktail de fructe sunt sfere mari de 5 mm, care sunt inchise de o membrana subtire. Umplute cu suc delicios de fructe in interior, ele creeaza efecte surprinzatoare atunci cand sunt consumate. Ca supliment la vinul spumant, prosecco, cocktailuri sau ca decor pentru preparatele dulci si sarate.
Durata de livrare: 3-4 zile lucratoare
Perle de sirop de smochine gelifiate cu miez lichid. Ingrediente: 63% sirop de smochine (sirop de zahar, apa, aroma naturala de smochine si alte arome naturale [inclusiv 10% suc de smochine], acidifiant: acid citric, culoare: E150a), apa, agent de ingrosare: guma de celuloza, agent de gelifiere: clorura de calciu , alginat de sodiu, acidifiant: acid citric, Conservant: sorbat de potasiu. Dupa deschidere, se pastreaza la frigider la + 4 ° C si se utilizeaza in decurs de o saptamana. Produs din Franta.
Aceasta descriere a fost tradusa folosind un software automat de traducere. Varianta originala o gasiti disponibila mai jos.
Gelierte Perlen aus Feigensirup mit flüssigem Kern. Zutaten: 63% Feigensirup (Zuckersirup, Wasser, natürliches Aroma von Feigen und anderen natürlichen Aromen [davon 10% Feigensaft], Säuerungsmittel: Citronensäure, Farbstoff: E150a), Wasser, Verdickungsmittel: Cellulosegummi, Geliermittel: Calciumchlorid, Natriumalginat, Säuerungsmittel: Citronensäure, Konservierungsstoff: Kaliumsorbat. Nach dem Öffnen im Kühlschrank bei +4°C lagern und innerhalb von einer Woche verbrauchen. Produkt aus Frankreich.
Ambalare: 200 g
Valori nutritive: per 100 g
Valoare calorica: 892 kJ / 213 kcal
Grasimi: 0 g
Acizi grasi saturati: 0 g
Glucide: 50 g
Zaharuri: 50 g
Proteine: 0 g
Sare: 0,13 g
Atentie: Echipa noastra face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Fotografiile au caracter informativ iar unele specificaţii pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Pentru informatii suplimentare va stam oricand la dispozitie la telefon sau prin email.