Bottarga di Muggine, icre uscate de mulet, sarate si macinate, foarte potrivite pentru rafinarea si condimentarea diferitelor feluri de mancare din peste. Se prajeste medalioanele de monkfish, se aseaza pe un caselota de fasole si se presara medalioanele cu bottarga. Gustul este bland si nu prea sarat. De asemenea, popular in bucataria japoneza.
Durata de livrare: 3-4 zile lucratoare
Oua de chefal (mullet) uscate la aer si rase. Ingrediente: icre de mullet (Mugil cephalus), sare de mare. Fabricat in Italia.
Aceasta descriere a fost tradusa folosind un software automat de traducere. Varianta originala o gasiti disponibila mai jos.
Eier der Meeräsche luftgetrocknet und gerieben. Zutaten: MEERÄSCHENROGEN (Mugil cephalus), Meersalz. Hergestellt in Italien. Herkunftszone: FAO 31
Ambalare: 70 g
Valori nutritive: per 100 g
Valoare calorica: 1735 kJ / 415 kcal
Grasimi: 28 g
Acizi grasi saturati: 7,9 g
Glucide: 1 g
Zaharuri: 0 g
Proteine: 39,7 g
Sare: 2,34 g
Alergeni (contine): Peste
Atentie: Echipa noastra face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Fotografiile au caracter informativ iar unele specificaţii pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Pentru informatii suplimentare va stam oricand la dispozitie la telefon sau prin email.