Fileuri regale de dorada, filetate manual, portionate, dezosate, cu piele, congelat. Ingrediente: dorada (Sparus aurata). Mod de preparare: Dezghetati portiile de file, spalati si uscati. In tigaie: se prajesc cu putin ulei la foc mediu 6 minute pe partea cu piele, apoi 4 minute pe cealalata parte. La cuptor: Gatiti in cuptorul preincalzit la + 180 ° C timp de 11 minute. A se pastra la maxim -18°C. Nu recongelati dupa dezghetare. Se pastreaza la frigider pentru maxim 1 zi* - compartiment (-6 ° C): termen de valabilitate 7 zile. ** - Compartiment (-12 ° C): termen de valabilitate 4 saptamani. Dorada din acvacultura Turcia/Grecia.
Valori nutritive:
per 100 g
Valoare calorica:
637 kJ / 152 kcal
Acizi grasi saturati:
1,4 g
Alergeni (contine):
peste
Scrie un review