File de cod, portionat, dezosat, fara piele, congelat. Ingrediente: file de cod (gradus morhua). Mod de preparare: Dezghetati fileurile de cod, clatiti sub apa rece si uscati. Se prajeste intr-o tigaie la foc mediu timp de 6-8 minute, intorcandu-se. Gatiti in cuptorul preincalzit la +200°C (caldura de sus si de jos) timp de 8-10 minute. A se pastra la maxim -18°C. Nu recongelati dupa dezghetare. Se poate pastra la frigider 1 zi. la -6°C*: stabil timp de 7 zile. la -12°C**: stabil timp de 4 saptamani. Capturat cu traule in Atlanticul de Nord-Est. DE; HB00123; EG
Valori nutritive:
per 100 g
Valoare calorica:
304 kJ / 72 kcal
Acizi grasi saturati:
0,3 g
Alergeni (contine):
peste
Scrie un review
Review-ul a fost trimis cu succes.