Caviar de peste alb, 50 g

AKI
100,49 lei 80,39 lei

„Whitefish” apartine familiei somonului, care include si „pastravul” cu aspect similar. Numele ambilor pesti provin din limba germana veche "forhana" = pastrav. Initial, pestele alb a fost gasit in raurile siberiene si in lacurile alpine. Icrele sunt portocalii, cu granulatie fina si dar totusi ferme. Usor sarat si gust de nuca. De asemenea, ideal pentru rulouri California sushi.

In stoc

Durata de livrare: 3-4 zile lucratoare

Limita stoc
Adauga in cos
Cod Produs: 54300 Ai nevoie de ajutor? 0371 237 082
La achizitionarea acestui produs primiti 8 lei pentru comenzile viitoare
Adauga la Favorite Cere informatii Comanda rapida
  • Descriere
  • Review-uri (0)

Caviar de peste alb, pasteurizat. Ingrediente: MARENROGEN (Coregonus artedi), sare. Depozitare: intre + 2 ° C si + 7 ° C. Consumati in termen de 3 zile de la deschidere.

Aceasta descriere a fost tradusa folosind un software automat de traducere. Varianta originala o gasiti disponibila mai jos.

Felchenkaviar, pasteurisiert. Zutaten: MARÄNENROGEN (Coregonus artedi), Salz. Lagerung: zwischen +2°C und +7°C. Nach dem Öffnen innerhalb von 3 Tagen verbrauchen.

Ambalare: 50 g

Valori nutritive: per 100 g

Valoare calorica: 776 kJ / 188 kcal

Grasimi: 10,6 g

Acizi grasi saturati: 3,5 g

Glucide: 4 g

Zaharuri: <0,5 g

Proteine: 18,7 g

Sare: 4,1 g

Alergeni (contine): Peste

Atentie: Echipa noastra face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Fotografiile au caracter informativ iar unele specificaţii pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Pentru informatii suplimentare va stam oricand la dispozitie la telefon sau prin email.

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!