„Whitefish” apartine familiei somonului, care include si „pastravul” cu aspect similar. Numele ambilor pesti provin din limba germana veche "forhana" = pastrav. Initial, pestele alb a fost gasit in raurile siberiene si in lacurile alpine. Icrele sunt portocalii, cu granulatie fina si dar totusi ferme. Usor sarat si gust de nuca. De asemenea, ideal pentru rulouri California sushi.
Durata de livrare: 3-4 zile lucratoare
Caviar de peste alb, pasteurizat. Ingrediente: MARENROGEN (Coregonus artedi), sare. Depozitare: intre + 2 ° C si + 7 ° C. Consumati in termen de 3 zile de la deschidere.
Aceasta descriere a fost tradusa folosind un software automat de traducere. Varianta originala o gasiti disponibila mai jos.
Felchenkaviar, pasteurisiert. Zutaten: MARÄNENROGEN (Coregonus artedi), Salz. Lagerung: zwischen +2°C und +7°C. Nach dem Öffnen innerhalb von 3 Tagen verbrauchen.
Ambalare: 50 g
Valori nutritive: per 100 g
Valoare calorica: 776 kJ / 188 kcal
Grasimi: 10,6 g
Acizi grasi saturati: 3,5 g
Glucide: 4 g
Zaharuri: <0,5 g
Proteine: 18,7 g
Sare: 4,1 g
Alergeni (contine): Peste
Atentie: Echipa noastra face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Fotografiile au caracter informativ iar unele specificaţii pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Pentru informatii suplimentare va stam oricand la dispozitie la telefon sau prin email.