Durata de livrare: 3-4 zile lucratoare
Caviar de pastrav din Lüneburg Heath, pasteurizat. Ingrediente: TROUT ROYE (Oncorhynchus mykiss), sare *. * Sare de mare Sylt. A se pastra intre + 2 ° C si + 7 ° C. Consumati in termen de 9 zile de la deschidere. Certificat ASC. Numar de certificare ASC: ASC-C-00590.
Aceasta descriere a fost tradusa folosind un software automat de traducere. Varianta originala o gasiti disponibila mai jos.
Forellenkaviar aus der Lüneburger Heide, pasteurisiert. Zutaten: FORELLENROGEN (Oncorhynchus mykiss), Salz*. *Sylter Meersalz. Bei Lagerung zwischen +2°C und +7°C lagern. Nach dem Öffnen innerhalb von 9 Tagen verbrauchen. ASC-zertifiziert. ASC-Zertifizierungsnr: ASC-C-00590.
Ambalare: 100 g
Valori nutritive: per 100 g
Valoare calorica: 827 kJ / 197 kcal
Grasimi: 9,1 g
Acizi grasi saturati: 1,8 g
Glucide: 2,8 g
Zaharuri: <0,5 g
Proteine: 26,1 g
Sare: 34 g
Alergeni (contine): Peste
Atentie: Echipa noastra face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Fotografiile au caracter informativ iar unele specificaţii pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Pentru informatii suplimentare va stam oricand la dispozitie la telefon sau prin email.