Calamar, in cerneala, Los Peperetes, 120 g

Los Peperetes
135,68 lei 108,55 lei
Asemenea calamarului mai mare, acest mic cefalopod necesita un tratament atent, care consta in curatare temeinica si apoi fierbere blanda intr-un bulion cu continut ridicat de sare pentru a-si mentine textura frageda si suculenta. Culoarea inchisa se obtine din cerneala proprie a calamarului. Umplute manual in conserve, se fierb la abur intr-un bulion facut din ulei de masline, ceapa si rosii. Poate fi consumat ca tapas, cu paella, risotto sau paste. Greutate scursa: 85g
In stoc

Durata de livrare: 2-3 zile lucratoare

Limita stoc
Adauga in cos
Cod Produs: 49053 Ai nevoie de ajutor? 0371000444
La achizitionarea acestui produs primiti 10 lei pentru comenzile viitoare
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Review-uri (0)
Calamar in cerneala. Ingrediente: calamar (Loligo Gahi - FAO41), ulei de masline, ceapa, rosii, vin, usturoi, sare de mare. A se pastra intr-un loc racoros (max 15-20°C) si uscat. A se pastra la frigider dupa deschidere si a se consuma in 3 zile.

Valori nutritive: per 100 g

Valoare calorica: 572 kJ / 137 kcal

Grasimi: 6,3 g

Acizi grasi saturati: 1 g

Carbohidrati: 2,6 g

Zaharuri: 0 g

Proteine: 17,5 g

Sare: 0,5 g

Alergeni (contine): Moluste

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!