Calamar, in cerneala, Los Peperetes, 120 g

Los Peperetes
135,68 lei 108,55 lei
Asemenea calamarului mai mare, acest mic cefalopod necesita un tratament atent, care consta in curatare temeinica si apoi fierbere blanda intr-un bulion cu continut ridicat de sare pentru a-si mentine textura frageda si suculenta. Culoarea inchisa se obtine din cerneala proprie a calamarului. Umplute manual in conserve, se fierb la abur intr-un bulion facut din ulei de masline, ceapa si rosii. Poate fi consumat ca tapas, cu paella, risotto sau paste. Greutate scursa: 85g
In stoc

Durata de livrare: 2-3 zile lucratoare

Limita stoc
Adauga in cos
Cod Produs: 49053 Ai nevoie de ajutor? 0371 237 082
La achizitionarea acestui produs primiti 10 lei pentru comenzile viitoare
Adauga la Favorite Cere informatii Comanda rapida
  • Descriere
  • Review-uri (0)
Calamar in cerneala. Ingrediente: calamar (Loligo Gahi - FAO41), ulei de masline, ceapa, rosii, vin, usturoi, sare de mare. A se pastra intr-un loc racoros (max 15-20°C) si uscat. A se pastra la frigider dupa deschidere si a se consuma in 3 zile.

Valori nutritive: per 100 g

Valoare calorica: 572 kJ / 137 kcal

Grasimi: 6,3 g

Acizi grasi saturati: 1 g

Carbohidrati: 2,6 g

Zaharuri: 0 g

Proteine: 17,5 g

Sare: 0,5 g

Alergeni (contine): Moluste

Atentie: Echipa noastra face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Fotografiile au caracter informativ iar unele specificaţii pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Pentru informatii suplimentare va stam oricand la dispozitie la telefon sau prin email.

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!