Leurda cunoscuta si sub denumirea de usturoi salbatic, poate fi recoltat doar de la inceputul lunii martie pana la sfarsitul lunii mai, in functie de anotimp. Aceasta pasta poate fi folosita ca sos de paste sau rece in sosul de salata, fie in pesto sau in risotto. Posibilele utilizari ale acestei delicatese sunt nelimitate. Miroase si are un gust delicios de usturoi.
Pasta de leurda de munte. Ingrediente: 56% usturoi salbatic (28% usturoi salbatic, 28% usturoi salbatic de munte), 40% ulei de floarea soarelui, 4% sare gema. A se pastra la frigider.
Valori nutritive:
per 100 g
Valoare calorica:
1729kJ / 420kcal
Grasimi:
46 g
Acizi grasi saturati:
5g
Carbohidrati:
1.4 g
Zaharuri:
1.4 g
Proteine:
0g
Sare:
3.2 g
Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.