Acest pate de ficat de rata este format din 20% foie gras de rata si este rafinat cu migdale Marcona. Pateul este ideal ca aperitiv rustic.
Durata de livrare: 3-4 zile lucratoare
20% carne si grasime de rata, 20% foie gras de rata, ficat de pasare, carne de porc, lapte,ou , 6% migdale Marcon, sare, condimente si conservanti: nitrit de sodiu E250. A se pastra la frigider si se utilizeaza imediat dupa deschidere. Fabricat in Spania. Proprietati: proteine din laptele animal.
Aceasta descriere a fost tradusa folosind un software automat de traducere. Varianta originala o gasiti disponibila mai jos.
20% Fleisch und Entenfett, 20% Entenstopfleber, Geflügelleber, Schweinefleisch, MILCH, EIER, 6% Marcona MANDELN, Salz, Gewürze und Konservierungsmittel: Natriumnitrit E250. Im Kühlschrank aufbewahren und nach dem Öffnen umgehend verbrauchen. Hergestellt in Spanien. Eigenschaften: Eiweiß aus tierischer Milch.
Ambalare: 130 g
Valori nutritive: per 100 g
Valoare calorica: 1684 kJ / 408 kcal
Grasimi: 41 g
Acizi grasi saturati: 13 g
Glucide: 0,7 g
Zaharuri: 0,5 g
Proteine: 9,1 g
Sare: 1,7 g
Atentie: Echipa noastra face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Fotografiile au caracter informativ iar unele specificaţii pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Pentru informatii suplimentare va stam oricand la dispozitie la telefon sau prin email.