Mousse-ul este format din 50% foie gras, pe care Rougié l-a marinat peste noapte cu vin de porto. Celalalt 50% este alcatuit din: ficat de pui, slanina verde, oua si condimente. Colorarea celor doua impreuna creeaza un mousse ferm, cu o textura delicata, cremoasa. Ideal pe tartine, ca garnitura cu platouri reci de vanat.
Durata de livrare: 3-4 zile lucratoare
Mousse de foie gras. Ingrediente: 50% ficat de gasca, grasime de porc, apa, ou, ficat de pui, vin de porto, sare, proteine de lapte, gelatina de porc, piper, antioxidant: ascorbat de sodiu, conservant: sare de intarire a nitritilor. A se pastra intr-un loc racoros si uscat la + 2 ° C pana la + 4 ° C. Proprietati: Contine alcool, proteine din laptele animal, nitrit de sodiu.
Aceasta descriere a fost tradusa folosind un software automat de traducere. Varianta originala o gasiti disponibila mai jos.
Mousse von Gänseleber. Zutaten: 50% Gänseleber, Schweinefett, Wasser, EIER, Hähnchenleber, Portwein, Salz, MILCHEIWEIß, Schweinegelatine, Pfeffer, Antioxidationsmittel: Natriumascorbat, Konservierungsstoff: Nitritpökelsalz. Kühl und trocken bei +2°C bis +4°C lagern. Eigenschaften: Alkoholhaltig, Eiweiß aus tierischer Milch, Natriumnitrit.
Ambalare: 320 g
Valori nutritive: per 100 g
Valoare calorica: 1624 kJ / 393 kcal
Grasimi: 39 g
Acizi grasi saturati: 15 g
Glucide: 1 g
Zaharuri: <0,5 g
Proteine: 9 g
Sare: 1,5 g
Atentie: Echipa noastra face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Fotografiile au caracter informativ iar unele specificaţii pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Pentru informatii suplimentare va stam oricand la dispozitie la telefon sau prin email.