Cel mai bun mod de a savura foie gras este sa-l savurezi simplu servit pe paine prajita calda sau pe paine artizanala, o nota delicata datorita vinului de porto si a condimentelor selectate.Forma traditionala trapezoidala confera blocului un aspect atractiv. Deschideti ambele parti ale cutiei pentru a taia si servi. La 8-12 ° C, blocul de ficat de gasca poate fi usor impins afara si sculptat. Incercati clasicul starter cu vinetele murate Brinjal (articolul 20909
Durata de livrare: 3-4 zile lucratoare
Preparat de ficat de gasca. Ingrediente: foie gras, apa, vin de porto, sare, zahar, piper, antioxidant: ascorbat de sodiu, conservant: sare de intarire a nitritilor. A se pastra intr-un loc racoros si uscat la + 2 ° C / + 4 ° C. Depozitati la frigider dupa deschidere si consumati rapid. Proprietati: Contine alcool, nitrit de sodiu.
Aceasta descriere a fost tradusa folosind un software automat de traducere. Varianta originala o gasiti disponibila mai jos.
Gänseleberzubereitung im Block. Zutaten: Gänseleber, Wasser, Portwein, Salz, Zucker, Pfeffer, Antioxidationsmittel: Natriumascorbat, Konservierungsmittel: Nitritpökelsalz. Kühl und trocken bei +2°C/+4°C lagern. Nach dem Öffnen im Kühlschrank lagern und schnell verbrauchen. Eigenschaften: Alkoholhaltig, Natriumnitrit.
Ambalare: 145 g
Valori nutritive: per 100 g
Valoare calorica: 1707 kJ / 414 kcal
Grasimi: 41 g
Acizi grasi saturati: 17 g
Glucide: 1,7 g
Zaharuri: 0,6 g
Proteine: 7,8 g
Sare: 1,7 g
Scrie un review