Dupa recoltare, scoicile se depoziteaza in recipiente cu apa de mare pentru a indeparta in mod natural nisipul din ele. Dupa fierbere la abur, scoicile se scot din cochilii si se clatesc din nou in apa calda cu sare si, in functie de marime, se pastreaza in stoc propriu. De la fabrica Los Peperetes din Galicia, conservele de fructe de mare vin intr-o clasa proprie. Proprietarii Jesus Lorenzo si Dona Paz au inceput initial sa conserve micile delicatese in popularul lor restaurant „Los Peperetes”. Greutate scursa: 80g
Scoici marinate. Ingrediente: scoici (Cerastoderma edule - FAO27 VIIIc)), apa, sare de mare. A se pastra nedeschis intr-un loc racoros (max. 15-20°C) si uscat. A se pastra la frigider dupa deschidere si a se consuma in 3 zile.
Valori nutritive:
per 100 g
Valoare calorica:
329 kJ / 79 kcal
Grasimi:
1,2 g
Acizi grasi saturati:
0,2 g
Carbohidrati:
2,2 g
Zaharuri:
0 g
Proteine:
14,7 g
Sare:
0,7 g
Alergeni (contine):
Moluste
Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.