Ciocolata; Cacao cu ciocolată neagră: minim 60%, cacao cu ciocolată cu lapte: minim 35%. Crocant de fistic, pralină de migdale speculoos, nuga de migdale pe nuci închis, pralină de vanilie și migdale, vis crocant. Ingrediente: zahăr, unt de cacao, migdale, alune, masă de cacao, LAPTE INTEGRAL, FĂINĂ DE GRÂU, FISTIC, PULBERĂ DE CREMĂ, emulgator: lecitine (floarea soarelui, SOIA); Condimente: scorțișoară, coriandru, anason, cuișoare, nucșoară; aromă naturală de vanilie, LAPTE PUDRĂ DEGREMAT, boabe de vanilie bourbon, UNT, sirop de caramel, sare, colorant alimentar (extract de șofrănel, extract de spirulina), ulei de floarea soarelui, maltodextrină, pudră de cacao. A se pastra la rece si uscat! Temperatura de depozitare recomandată: +16°C până la +18°C. Proprietăți: proteine din laptele animal.