După o utilizare frecventă trebuie frecat cu generozitate cu ulei de gătit pur (de exemplu, ulei de floarea soarelui, rapiță sau măsline). MAIGO-ul tău nu numai că este frumos din nou după aceea, ci și mai rezistent și, ca urmare, va îmbătrâni foarte grațios. Plăcile de tăiat din lemn nu trebuie curățate în mașina de spălat vase sau lăsate în apă mult timp, deoarece lemnul, ca material natural, nu încetează niciodată să funcționeze complet. Ele pot fi curățate cu ușurință frecând puțină cu sare de lamaie și clătind-o cu apă curată după 1 - 2 minute.
Plăcile de tăiat MAIGO sunt fabricate în atelierele Lebenshilfe Lüneburg-Harburg. Prin achiziția dumneavoastră susțineți această instituție socială, în care persoanele cu dizabilități sunt integrate în munca de zi cu zi sub îndrumări calificate profesional. Acest lucru are ca rezultat produse de înaltă calitate, deoarece know-how, răbdarea, aprecierea și echipamentele de ultimă generație merg mână în mână. Pentru a putea implementa în mod optim ideea, pentru canelura MAIGO se folosește o mașină de înaltă precizie cu cap de frezat realizat individual. În plus, toate colțurile și marginile sunt ușor rotunjite pentru o manevrare confortabilă și se folosește numai lemn atent selectat și prelucrat. Plăcile de tăiat MAIGO sunt realizate din lemn solid și pori fine și sunt deosebit de potrivite pentru prelucrarea alimentelor. Datorită efectului antibacterian al lemnului natural, această materie primă este ideală pentru utilizare în bucătărie. Lemnul masiv de înaltă calitate este lipit impermeabil și, prin urmare, este durabil și stabil dimensional. Este șlefuit dublu pentru o suprafață netedă și provine din păduri locale gestionate si certificate PEFC.
Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.