Condimento Aceto Balsamico din inima provinciei Emilia Romagna provine din podgorii vechi cu radacini italiene adanci. Mustul de struguri si otetul sunt obtinute din soiul Trebbiano, tipic din Modena, cu o munca manuala atenta. Combinatia de must si otet creeaza un Aceto care se matureaza in butoaie de stejar timp de sapte ani. Rezultatul este un produs 100% natural care surprinde prin tonuri intense de Bordeaux si note dulci-acrisoare la gust. Ideal cu parmezan si alte branzeturi, carne, salata si carpaccio.
Condiment dulce din otet balsamic. Ingrediente: must de struguri fiert, otet de vin. Maturat in butoaie de lemn timp de 6 ani. 4,5% acid. Produs din Italia.
Valori nutritive:
per 100 ml
Valoare calorica:
1197 kJ / 282 kcal
Grasimi:
0g
Acizi grasi saturati:
0g
Carbohidrati:
67,5 g
Zaharuri:
51,9 g
Proteine:
0,5 g
Sare:
0,05 g
Alergeni (contine):
SO2/sulfiti
Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.