Aceto Balsamico Tradizionale DOP/DOP, 25 ani, butoi de ienupar, Acetaia di Giorgio, 100 ml

Acetaia di Giorgio
1.705,00 lei 1.433,00 lei
Traditia otetului balsamic a fost si este in familia Giorgio un mod de viata, ca o gena care se transmite din generatie in generatie si pastreaza in butoaie farmecul si seductia ritului stravechi. Dupa secole de traditie si cu mult timp, mustul de struguri devine o delicatesa neagra si cremoasa plina de arome inconfundabile. Aceto Balsamico este lansat cel mai devreme dupa 12 ani de invechire in diferite butoaie de lemn. Dupa 25 de ani in butoiul de ienupar, aroma este condimentata si lemnoasa si tocmai potrivita pentru preparatele din vanat, carnea fiarta si toate preparatele cu ciuperci. Prezentat in programul „Der Delikatessenjäger” de pe ZDF.
In stoc

Durata de livrare: 2-3 zile lucratoare

Limita stoc
Adauga in cos
Cod Produs: 37562 Ai nevoie de ajutor? 0371000444
La achizitionarea acestui produs primiti 143 lei pentru comenzile viitoare
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Review-uri (0)
Aceto Balsamico Tradizionale di Modena, DOP Ingrediente: must de struguri fermentat. Maturat in butoi de ienupar. Aciditate: 6%. Origine Italia. Proprietati: Nu sunt date valori nutritionale.
Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!