In 1910, maestrul macelar Karl si sotia sa Johanna Händlmeier au fondat propria lor macelarie la Regensburg. Cu toate acestea, Johanna Händlmaier a dorit sa ofere clientilor sai ceva foarte special pe langa carnatii produsi special - asa ca „mustarul dulce de casa” a fost inventat de Johanna Händlmaier in 1914 care a si pus piatra de temelie a companiei. Astazi este de neimaginat ca mustarul era inca facut intr-o cratita mare in bucataria macelarului, deoarece este un original bavarez care apartine pur si simplu carnatilor albi.
Durata de livrare: 3-4 zile lucratoare
Mustar, dulce. Ingrediente: apa, zahar brun (zahar, sirop de glucoza, melasa de sfecla de zahar), seminte de mustar, otet de coniac, condimente. A se pastra la rece dupa deschidere.
Aceasta descriere a fost tradusa folosind un software automat de traducere. Varianta originala o gasiti disponibila mai jos.
Senf, süß. Zutaten: Wasser, brauner Zucker (Zucker, Glukosesirup, Zuckerrübenmelasse), SENFSAATEN, Branntweinessig, Gewürze. Nach dem Öffnen kühl lagern.
Ambalare: 335 ml
Valori nutritive: per 100 ml
Valoare calorica: 952 kJ / 225 kcal
Grasimi: 2,8 g
Acizi grasi saturati: 0,2 g
Glucide: 39,3 g
Zaharuri: 38,2 g
Proteine: 7 g
Sare: 0,1 g
Alergeni (contine): Mustar
Scrie un review