ATENTIE! Produs cu greutate variabila. Pretul afisat este pentru 120gr. Dupa plasarea comenzii, va vor contacta colegii nostri pentru a va comunica greutatea si costul final al produsului.
Wasabi este o cultura de radacina verde cu o aroma intepatoare.
Originar din Japonia, se dezvolta numai in apa curgatoare. Radacina, care este comparabila cu hreanul, este acum cultivata si in Noua Zeelanda si SUA.
Wasabi este folosit in mod traditional ca condiment pentru sushi si nuci prajite si leguminoase. Condimentul tipic de wasabi este cauzat de uleiurile volatile de mustar pe care le contine si „arde” in gat si nas. Wasabi este oferit sub forma de radacina proaspata, pudra sau pasta.
Radacina proaspata se poate pastra aproximativ 1 saptamana! Se rade foarte fin si se serveste pur sau cu sos de soia cu sushi. Tara de origine: Japonia
Radacinile pot varia in dimensiune din cauze naturale. In medie, cantaresc 70-80g, dar uneori pot fi de 180g.