Coltunasi cu umplutura de ciuperci porcini, congelate. Ingrediente: 30% varza alba, faina de grau, cartofi, morcovi, ciuperci, ulei de floarea soarelui, apa, 3% ciuperci porcini, ulei de susan, spanac, condimente, sare de masa.Mod de preparare: Se fierbe la abur cu capac la foc constant timp de 5 minute. Prajire: Incingeti 3 linguri de ulei in tigaie. Se prajesc in tigaie timp de aproximativ 2 minute pana devin crocanti/aurii. Turnati 50 ml de apa in tigaie. Se pune capacul si se continua prajirea timp de 3 minute pana cand apa s-a evaporat. A se pastra la maxim -18°C. Nu inghetati din nou dupa decongelare. Proprietati: vegan.
Alergeni (contine):
Cereale care contin gluten (grau), radacina de telina
Valori nutritive:
per 100 g
Valoare calorica:
677kJ / 161kcal
Acizi grasi saturati:
0.7 g