Santoku, un cutit de bucatar japonez, este prevazut cu doua fete, foarte ascutit, cu o taietura japoneza in V pentru a taia peste, carne si legume. Cu lama sa de 16 cm lungime, 2,2 mm subtire si 4,3 cm inaltime, este ideala pentru taierea produselor voluminoase, cum ar fi legumele. Canelurile asigura faptul ca materialul de taiat nu se lipeste de lama. Lama rezistenta la rugina din otel Cromova 18 se termina intr-un maner lung de 12 cm din otel inoxidabil, care este perfect echilibrat. Cutitul are o greutate de 161 g, este extrem de robust si, cu o ingrijire adecvata, ofera o claritate de lunga durata. Daca este necesara ascutirea, va rugam sa folositi numai o piatra grea (piatra de ascutit) sau o tija ceramica. Cutitele Global, cutitele bucatarilor profesionisti si tot mai mult si in gospodariile private, sunt indispensabile.
Durata de livrare: 1-2 zile lucratoare
Atentie: Echipa noastra face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Fotografiile au caracter informativ iar unele specificaţii pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Pentru informatii suplimentare va stam oricand la dispozitie la telefon sau prin email.