Stratul de mijloc al lamelor KASUMI MP este format din cel mai bun „otel VG10” japonez - cu cobalt si un continut mai ridicat de carbon, care a fost dezvoltat exclusiv pentru productia de cutite de bucatarie de foarte buna calitate. Dupa forjare, lamele sunt reincalzite la aproximativ 800 ° C, apoi racite rapid din nou si intarite la aproximativ 59-60 ° C Rockwell. Duritatea 59-60 HRC nu este considerata doar duritatea optima pentru cutitele de bucatarie din Japonia. Permite o durata de viata foarte lunga a muchiei de taiere, cu o claritate foarte buna (retinerea muchiei - nu devine tocita atat de repede), dar permite si ascutirea usoara cu pietrele albe SUMIKAMA.
Durata de livrare: 1-2 zile lucratoare
Atentie: Echipa noastra face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Fotografiile au caracter informativ iar unele specificaţii pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Pentru informatii suplimentare va stam oricand la dispozitie la telefon sau prin email.